MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Biogas WKK

MvO Energy Services verleent zich uitstekend om totaaloplossingen te bieden op het gebied van warmtekrachtinstallaties. Niet alleen de reguliere, maar ook de biogas WKK behoort tot het product assortiment van MvO Energy Services. Een WKK installatie is op zich al duurzaam, maar een biogas WKK doet er nog eens een schepje bovenop. De motor draait in dit geval namelijk op organisch afval en/of mest. Waarmee reeds gebruikte stoffen opnieuw worden gebruikt om elektriciteit én warmte op te wekken. Wij stellen u graag op de hoogte van onze duurzame energiecentrale en wat deze voor u kan betekenen!

Waarin verschillen WKK installaties van elkaar?

Biogas installatie

Waar andere WKK installaties gebruik maken van brandstoffen als aardgas en stortgas, wordt voor een biogas WKK enkel gebruik gemaakt van organische brandstoffen zoals organisch afval en/of mest. De WKK installatie werkt volgens het Waste-to-Energy of Energy-from-Waste principe. Alhoewel de termen van elkaar verschillen komen deze op hetzelfde neer: energie wordt omgezet in elektriciteit en warmte. Warmte ontstaat bij het opwekken van elektriciteit waarmee ruimtes binnen grote panden verwarmd kunnen worden. Daarom behoren o.a. ziekenhuizen, horeca gelegenheden, zwembaden en glastuinbouw tot ons klantenbestand.

MvO Energy Services staat altijd voor u klaar!

Een biogas WKK installatie vraagt om specialistische kennis waar het team van MvO Energy Services over beschikt. Olie analyses zijn van groot belang voor biogasmotoren, omdat wij op deze manier de conditie van de motor op peil kunnen houden en schades kunnen voorkomen. De biogas versie van de WKK installatie zit anders in elkaar en wij weten hoe we daar mee om moeten gaan. Daarom is MvO Energy Services de juiste partner voor revisies, storingen, onderhoud, SCIOS Keuringen en generator inspecties.

Neem contact met ons op!

Heeft u zowel behoefte aan elektriciteit als warmte en bent u daarvoor op zoek naar een duurzame en efficiënte oplossing? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!