MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Caterpillar

MvO Energy Services biedt WKK’s van het merk Caterpillar. Voor een WKK van het merk Caterpillar gaat u naar niemand minder dan MvO Energy Services. Met een hecht team van Caterpillar gecertificeerd personeel zijn wij het go-to bedrijf voor de installatie van dit merk. MvO Energy Services zet de omgeving naar haar hand en recyclet daardoor energie die anders verspild zou worden. Een aardgas WKK, biogas WKK of stortgas WKK kan de ultieme oplossing zijn voor kleine en grote bedrijven in diverse branches. Tot ons huidige klantenbestand vallen onder meer ziekenhuizen en zwembaden. Maar ook voor de glastuinbouw is de WKK geschikt. Graag informeren wij u over Caterpillar, en welke producten de warmte en elektriciteit in uw bedrijf kunnen opwekken.

Caterpillar, ijzersterk merk met hoog rendement

Caterpillar is een ijzersterk merk dat al jaren behoort tot het productaanbod van MvO Energy Services. De efficiënte werking maakt de WKK een efficiënt en zuinig product met een hoog rendement van maar liefst 96%. Met de aanschaf van een WKK verlaagt u uw energiekosten. Naast een flexibel systeem biedt het daarom tevens een hoop financiële voordelen. Caterpillar is het ultieme voorbeeld van een systeem waar gemak en kostenbesparing hand in hand gaan. Daardoor legt dit merk een sterke basis voor de aandrijving van uw bedrijfsactiviteiten. De warmtekrachtinstallatie werkt samen met een krachtige gasgenerator om grote en kleine panden van duurzame stroom te voorzien. De gasgeneratoren zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen en zijn dus voor ieder bedrijf geschikt.

Caterpillar biedt verrassende voordelen

Geplaatste rookgasreiniger

Niet alleen is het Caterpillar systeem als vanouds een betrouwbaar product, maar biedt het ook nog eens tal van voordelen. De Caterpillar is namelijk zo ontwikkeld dat het naast elektriciteit ook warmte levert. De motor drijft de generator aan waardoor elektriciteit opgewekt wordt en warmte vrijkomt die efficiënt benut wordt door deze opnieuw te gebruiken voor de verwarming van andere ruimtes. Ook de rookgassen die vrijkomen verwarmen het CV water en kunnen door middel van een warmtewisselaar uw pand verwarmen. Daarnaast is het ook nuttig wanneer u werkt in de glastuinbouw. Door middel van een rookgasreiniger wordt rookgas omgezet in bruikbare CO2, welke gebruikt kan worden voor bemesting van uw gewassen. Dat zijn drie vliegen in één klap! Tevens reduceert een rookgasreiniger de uitstoot van NOx tot een acceptabel niveau.

Neem contact op met MvO Energy Services

MvO Energy Services biedt uitkomst voor grote gebouwen of voor gebouwen die veel verwarming nodig hebben. Met een Caterpillar warmtekrachtkoppeling wordt iedere vierkante meter van duurzame en milieuvriendelijke energie voorzien. Al is bijvoorbeeld uw gebouw dan nog zo groot, uw ecologische voetafdruk wordt wél verminderd. Interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op. Ook voor het stellen van vragen kunt u ons contactformulier invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk van reactie zullen voorzien.

Bij MvO Energy Services bent u ook aan het juiste adres voor een onderhoudscontract voor het merk Caterpillar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!