MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Jenbacher

Jenbacher is een toonaangevende fabrikant van warmtekrachtkoppelingen. De systemen behalen een rendement van maar liefst 98 procent, ondanks dat zij gebruik maken van alternatieve brandstoffen en een lage uitstoot hebben. Met deze warmtekrachtkoppelingen is het mogelijk om energie op locatie op te wekken op een voordelige en efficiënte manier. Tevens hebben de machines een breed vermogensbereik. MvO biedt, door onder andere deze redenen, warmtekrachtkoppelingen van Jenbacher aan. Wij vertellen u graag meer over deze warmtekrachtkoppelingen!

De voordelen op een rijtje

MvO raadt zeker een WKK installatie van Jenbacher aan. Mede door de volgende voordelen die u geniet:

  • Een grote variatie in sterkte van de motoren, vanaf 330kW tot maar liefst 10MW;
  • Jenbacher systeemMotoren werkende op brandstoffen, zoals aardgas, biogas, stortgas, mijngas, rioolgas en industriële afvalgassen;
  • U bent gedurende de gehele levensduur van de WKK installatie gegarandeerd van hoge service. Hier vallen onder andere bewaking, diagnose op afstand, upgrade en servicecontracten onder;
  • Jenbacher is een wereldwijd erkend merk dat mede bekend is door de toegevoegde waarde voor de klant die zij bieden.

MvO heeft alles in huis om uw Jenbacher zo lang mogelijk mee te laten gaan

MvO is erg kundig in het nakijken en reviseren van Jenbacher WKK motoren. Bij kleine revisiebeurten kan dit zelfs bij de klanten op locatie. Bij grote revisiebeurten wordt dit in onze werkplaats gedaan. Daar beschikken wij over alle middelen om de revisie van uw motor perfect te laten slagen. Indien u nog geen WKK installatie heeft, maar overweegt een Jenbacher aan te schaffen, kunt u dit natuurlijk ook bij ons doen. Vervolgens kunnen wij u altijd helpen met onderhoud en eventuele latere revisies die nodig zijn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over een WKK onderhoudscontract voor het merk Jenbacher!

Interesse? Neem contact op!

Indien u interesse heeft in de aanschaf van een Jenbacher WKK installatie of een revisie wilt laten doen, kunt u uitstekend bij ons terecht. Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!