MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Nieuwe WKK en besturing geplaatst bij zwembad Aquadrome

27 december 2017

WKK Auqadrome

Plaasting van een nieuwe WKK met een hoger rendement en vermogen.
Dat warmtekracht kan worden toegepast in diverse branches dat blijkt maar weer. Onlangs heeft MvO Energy Services het zwembad Aquadrome in Enschede mogen voorzien van een nieuwe warmtekrachtinstallatie. De oude installatie werd ingenomen en vervangen voor een nieuwe warmtekrachtinstallatie met een iets groter vermogen.
Door het grotere vermogen wordt er meer warmte en stroom gegenereerd. Door het belastingvoordeel, die het zwembad ontvangt op het verbruik van aardgas dat wordt toegepast in de warmtekrachtinstallatie, worden er dus nog meer energiekosten bespaard dan voorheen.

Hoger rendement

De nieuwe gasmotor zorgt voor een hoger elektrisch rendement en is afgesteld op nieuwe emissie eisen. Doordat we de installatie hebben voorzien van een ComAp besturing kunnen wij de warmtekrachtinstallatie nauwlettend in de gaten houden en aansturen op elk willekeurig moment. Hierdoor kunnen storingen worden voorkomen, wat zorgt voor een hogere beschikbaarheid. We wensen Sportaal veel succes met de installatie en zullen de komende jaren zorgdragen voor het optimale onderhoud.

WKK Aquadrome Enschede WKK Aquadrome Enschede WKK Aquadrome Enschede WKK Aquadrome Enschede