MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Revisie WKK

Ondanks goed onderhoud is iedere WKK installatie op een gegeven moment aan een revisie toe. Ook daarvoor kunt u uitstekend terecht bij MvO Energy Service. Wij zijn niet alleen een specialist in het leveren en onderhouden van Warmtekrachtkoppelingen (WKK’s), maar ook op het gebied van (complete) revisies.

Op locatie of in werkplaats

WKK Installatie revisie Zwembad de DoesAan de hand van wat er door de fabriek is voorgeschreven, kan het een totale revisie betreffen, of alleen een revisie van de motor of generator. Uiteraard zal er ook moeten worden beoordeeld of de rookgasreiniging en de besturing van de WKK installatie aan een revisiebeurt of (groot) onderhoud of zelfs vernieuwing toe is. Afhankelijk van de situatie, kan in sommige gevallen de revisie van een WKK op locatie worden uitgevoerd. Maar wij reviseren uw WKK installatie toch bij voorkeur in onze moderne, goed geoutilleerde werkplaats. Hier beschikken wij immers over alle benodige apparatuur en gereedschappen om uw WKK nauwgezet te reviseren.

Revisie

Revisie WKK InstallatieAlvorens wij uw WKK installatie in onze werkplaats gaan reviseren, gaan wij de WKK installatie eerst veiligstellen. Daarna gaan wij de WKK zodanig demonteren, dat deze veilig naar onze werkplaats kan worden vervoerd. Zodra de WKK installatie in onze werkplaats is, kunnen we beginnen aan de daadwerkelijke revisie.

Hierbij wordt, geheel volgens de servicevoorschriften, de WKK installatie geheel nagezien en waar nodig voorzien van nieuwe of gereviseerde onderdelen. Bij de motor moet u denken aan onderdelen als de cilinderkoppen, voeringen, assen en lagers. Ook de generator wordt zo op alle punten nagekeken en gereviseerd.

Vernieuwen besturing

Omdat de techniek bij met name de besturing steeds sneller voortschrijdt, is het bij een revisie van een WKK vaak aan te raden om de oude besturing in zijn geheel te vervangen. Niet alleen omdat een moderne besturing veel meer mogelijkheden biedt, maar ook omdat de verkrijgbaarheid van vervangende onderdelen van een WKK voor de oude besturing moeilijker kan worden. Daardoor zou de inzetbaarheid van de machine bij eventuele storingen in gevaar kunnen komen.

Eigen besturingssysteem

MvO Energy Services heeft ook een eigen besturingssysteem in het leveringsprogramma. Dit systeem is geschikt voor de meeste motoren en kunnen wij tegen een scherpe prijs leveren. Wilt u meer weten over het reviseren van uw WKK installatie? Bel ons dan op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!