MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Rookgasreiniging Aalsmeer

MvO Energy Services is gevestigd in Aalsmeer, en landelijk gespecialiseerd in het onderhouden van rookgasreinigers. Voor een betrouwbare onderhoudspartij die duidelijke en heldere afspraken maakt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van rookgasreiniging in Nederland, neem dan gerust contact op of bel +31 (0)297-769 164.

Meetresultaten

rookgasreiniging aalsmeerNa het onderhoud van de rookgasreiniger, ontvangt u een rapport waarin de uitgevoerde werkzaamheden en meetresultaten uitvoerig staan beschreven. Wij adviseren u de meetapparatuur en etheenanalyser jaarlijks te laten controleren. Dit garandeert namelijk dat de metingen juist zijn.

Wat is een rookgasreiniger?

In de rookgasreiniger bevindt zich een katalysator, welke de schadelijke rookgassen reinigt. Tijdens het reinigen komen er tevens CO2 rookgassen vrij. Deze zijn bovendien te hergebruiken in de glas- en tuinbouw ter bemesting van gewassen. Aan dit proces zijn tevens hoge emissie eisen verbonden.

Er worden strengere eisen gesteld aan de luchtkwaliteit

De overheid in Nederland begon in 2017 strengere eisen te stellen aan de luchtkwaliteit. Het doel hiervan was het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen. U kunt bij MvO Energy Services terecht om ervoor te zorgen dat uw WKK installatie aan deze gestelde eisen voldoet. Wij kunnen dit voor u realiseren middels de levering van een rookgasreiniger/DENOX, of door aanpassingen aan het motormanagement. Uiteraard behoort een onderhoudscontract tevens tot de mogelijkheden!

Onderhoud WKK

Ook voor het onderhoud van uw WKK installatie kunt u bij ons terecht. Wij bieden een compleet pakket of een uitgebreid servicecontract aan. Wilt u onderhoud op regiebasis? Dat is ook mogelijk. De specialisten van MvO Energy Services hebben bovendien alle kennis en professionaliteit in huis om (complexe) storingen adequaat op te lossen.

Contact over rookgasreiniging Aalsmeer

Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Gezamenlijk komen wij tot de juiste oplossing voor uw WKK installatie.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!