MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Update van der Werken Lisianthus

4 december 2018

Na een paar weken heel hard werken door onze monteurs en onderaannemers is de motor nu officieel in bedrijf genomen. Zoals eerder vermeld hebben we de warmtekrachtinstallatie verder geïnstalleerd, zo werd onder andere de ComAp besturing neergezet en aangesloten. Deze is door MvO geprogrammeerd en voldoet aan de wettelijke eisen. De ComAp besturing zorgt ervoor dat de installatie op de juiste manier wordt bewaakt en beveiligd. Verder werd de oliesuppletietank op zijn plek gezet en gekoppeld en de gasstraat geïnstalleerd. Ook werd alles netjes geïsoleerd, waardoor je een minimaal thermisch vermogen verlies lijdt. De generatorkabels werden getrokken, geïnstalleerd en begeleid middels de hiervoor bedoelde kabelbanen/ rails.

Vorige week hebben we de motor opgestart en laten synchroniseren met het net op 500 kWe. Momenteel wordt de rookgasreiniger geïnstalleerd zodat de klant kan CO2-en met de motor, wat de klant veel kosten bespaart ten op zichten van het inkopen van zuivere CO2.


Het project zal in de komende weken verder worden afgerond. We wensen van der Werken Lisianthus veel plezier met de installatie. We zullen zorg dragen voor het optimaal functioneren van de motor en het halen van een hoge beschikbaarheid, zodat de klant veel energiekosten bespaart.

Na een paar weken heel hard werken door onze monteurs en onderaannemers is de motor bij van der Werken Lisianthus nu officieel in bedrijf genomen. Zoals eerder vermeld hebben we de warmtekrachtinstallatie verder geïnstalleerd, zo werd onder andere de ComAp besturing neergezet en aangesloten. Deze is door MvO geprogrammeerd en voldoet aan de wettelijke eisen. De ComAp besturing zorgt ervoor dat de installatie op de juiste manier wordt bewaakt en beveiligd. Verder werd de oliesuppletietank op zijn plek gezet en gekoppeld en de gasstraat geïnstalleerd. Ook werd alles netjes geïsoleerd, waardoor je een minimaal thermisch vermogen verlies lijdt. De generatorkabels werden getrokken, geïnstalleerd en begeleid middels de hiervoor bedoelde kabelbanen/ rails.Vorige week hebben we de motor opgestart en laten synchroniseren met het net op 500 kWe. Momenteel wordt de rookgasreiniger geïnstalleerd zodat de klant kan CO2-en met de motor, wat de klant veel kosten bespaart ten op zichten van het inkopen van zuivere CO2.Het project zal in de komende weken verder worden afgerond. We wensen van der Werken Lisianthus veel plezier met de installatie. We zullen zorgdragen voor het optimaal functioneren van de motor en het halen van een hoge beschikbaarheid, zodat de klant veel energiekosten bespaart.

Geplaatst door MVO ENERGY SERVICES op Donderdag 29 november 2018