MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Verbrandingsmotor

Een (bio-)WKK, warmtekrachtkoppeling is letterlijk het gelijktijdig opwekken van kracht (elektriciteit) en warmte. Deze kracht komt uit een verbrandingsmotor, brandstofcel of gasturbine. Deze is bedoeld om de generator aan te drijven, die vervolgens elektriciteit opwekt. De vrijgekomen warmte gaat daarnaast niet verloren. Dat maakt een (bio-)WKK efficiënt en tevens milieuvriendelijk. Wilt u meer weten over de werking van een verbrandingsmotor in een (bio-)WKK? Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl.

Onderhoud (bio-)WKK

verbrandingsmotorMvO Energy Services kan de verbrandingsmotor en uw gehele WKK prima onderhouden. Wij bieden bovendien graag service voor het onderhoud van de WKK installatie. Wilt u een uitgebreid servicecontract of onderhoud op regiebasis? MvO Services hanteert een flexibele instelling met de juiste vakmensen. Eenvoudig onderhoud of complexe storingen, wij weten er raad mee. De meest gangbare besturingen waar wij mee werken zijn PLC’s, Master Control, Terberg en Comap. Uiteraard werken wij ook met andere besturingen.

De voordelen van MvO Energy Services

  • Inzet van monteurs: een jong, dynamisch en ervaren team.
  • Wij hebben ruime kennis van WKK’s, service en onderhoud.
  • Een eigen werkplaats en magazijn voor reparaties en revisies.
  • Gereedschap voor ieder type en merk motor.
  • Dankzij een lage overhead en goede contacten bieden wij scherpe prijzen.
  • Gegarandeerd kwaliteit op de producten, merken en diensten.
  • De installaties die wij onderhouden kunnen wij voor u bij een verzekering onderbrengen.
  • De motoren kunnen wij tevens laten keuren op emissie waarden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij MvO Energy Services? Bel ons dan op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalsmeer en wij zijn werkzaam in het hele land. Vraag gerust een offerte aan of leg uw vragen aan ons voor. Wij bieden alles voor uw WKK! Van verkoop en onderhoud tot aan het upgraden van een WKK naar de nieuwste technologie.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!