MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Warmtekrachtinstallatie

Warmtekrachtkoppeling op vrachtwagenWilt u meer besparingen op uw huidige energieverbruik realiseren? Dan is een warmtekrachtinstallatie voor u weggelegd! MvO Energy Services levert winstverhogende energieoplossingen en kan u van deskundig advies voorzien. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte warmtekrachtinstallaties, zodat u aan de hand van ons advies direct een WKK installatie kunt aanschaffen. Graag vertellen we u meer over wat een warmtekrachtinstallatie precies is en wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat is een warmtekrachtinstallatie?

Een warmtekrachtinstallatie is eigenlijk een energiecentrale die wordt aangedreven door een gasgestookte motor. In deze centrale wordt aardgas, biogas of stortgas verbrand. Hierdoor worden zowel warmte als elektriciteit opgewekt. Tijdens de verbranding wordt nagenoeg alle energie benut, waardoor u de warmte en elektriciteit direct kunt gebruiken. Dit maakt een warmtekrachtinstallatie efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk. Lees hier meer over de precieze werking van een warmtekrachtkoppeling!

Rookgassen uit uw WKK installatie reinigen

Naast dat er middels een WKK installatie warmte en elektriciteit worden opgewekt, komen er ook rookgassen vrij. Echter zijn deze rookgassen schadelijk voor het milieu, waardoor het noodzakelijk is deze te reinigen. Dit kan met een zogeheten rookgasreiniger! Deze bestaat uit een katalysator die de gassen omzet naar bruikbare CO2.

Wat kan MvO Energy Services voor u betekenen?

Door onze ruime ervaring en specialistische kennis van alle WKK’s kunnen wij u adviseren over welke winstverhogende energieoplossing het meest relevant is voor u. Wij leveren diverse merken WKK’s, zowel nieuw als gebruikt, waaronder MTU, Jenbacher, M.A.N., Caterpillar, Waukesha en Deutz/MWM. Deze bieden wij in drie varianten: aardgas WKK, biogas WKK en stortgas WKK. Heeft u een warmtekrachtinstallatie en ondervindt u hier problemen aan? Ook dan kunt u ons inschakelen! Ons gecertificeerde personeel kan de oorzaak van complexe storingen snel constateren.

Interesse in een warmtekrachtinstallatie? Neem contact op!

Heeft u interesse in een van onze warmtekrachtinstallaties? Of wens u meer informatie te ontvangen? Bel ons dan op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!