MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Warmtekrachtkoppeling

Warmtekrachtinstallatie buitenWilt u uw bedrijf voorzien van warmte op een duurzame wijze? Dan is een warmtekrachtkoppeling (WKK) voor u weggelegd! MvO Energy Services verkoopt zowel nieuwe als gebruikte installaties. Hiermee wordt tegelijkertijd warmte en elektriciteit geproduceerd met behulp van een motor op één brandstof. Dat kan een fossiele brandstof of hernieuwbare brandstof zijn. Graag vertellen we u meer over wat een warmtekrachtkoppeling precies is en welke mogelijkheden MvO Energy Services biedt!

Wat is een warmtekrachtkoppeling?

Een warmtekrachtkoppeling is in feite een energiecentrale. Door de verbranding van (bio)gas worden tegelijkertijd warmte en elektriciteit opgewekt, die u direct kunt gebruiken. Daarnaast wordt tijdens de omzetting nagenoeg alle energie benut. Deze manier van energie opwekken is daarom efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk.

Voordelen van een warmtekrachtkoppeling

Het gebruik van een WKK is een duurzame manier van het opwekken van energie. Het brengt daarom ook een aantal voordelen met zich mee:

  • Lager brandstofverbruik;
  • Lagere CO2-uitstoot;
  • Lagere energiefactuur.

Deze manier van energie opwekken is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Waarom MvO Energy Services?

Wanneer u interesse heeft in een warmtekrachtkoppeling kunt u bij MvO Energy Services terecht! U kunt bij ons terecht voor drie varianten:

Daarnaast onderscheiden wij ons door:

  • Ruime ervaring met alle warmtekrachtkoppelingen;
  • Specialistische kennis van bio- en stortgasinstallaties;
  • Ervaring met meest voorkomende besturingen en PLC’s;
  • Gecertificeerd personeel;
  • Snelle constatering van de oorzaak van complexe storingen.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een warmtekrachtkoppeling? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met het kiezen van het beste systeem voor uw bedrijf. U kunt ons ook bellen op +31 (0)297-769 164 of een e-mail sturen naar info@mvoenergyservices.nl. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!