MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Warmtekrachtkoppeling, (bio-)WKK

Warmtekrachtinstallatie buitenVoor het onderhoud of de aanschaf van een warmtekrachtkoppeling, bent u bij MvO Energy Services aan het juiste adres. Een WKK is een verbrandingsmotor, ook wel een energiecentrale genoemd, waarin elektriciteit en warmte worden opgewekt. Het voordeel is dat tijdens het omzetten nagenoeg alle energie wordt benut. Dat is de kracht van een WKK installatie. Efficiënt en duurzaam, zijn de kernwoorden. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op met MvO Energy Services.

Opvangen en recyclen van energie

MvO Energy Services is gespecialiseerd in (bio-)WKK’s. Deze motoren draaien op mest en/of organisch afval, waarbij energie wordt omgezet in warmte of elektriciteit. Dit wordt ook wel waste-to-energy (WtE) of energy-from-waste (EfW) genoemd. Doordat er nagenoeg niets van de energie verloren gaat, kan deze voor andere doeleinden worden gebruikt.

Uw (bio-)WKK onderhouden

Het onderhouden van een (bio-)WKK is van groot belang, bovendien vergt dit meer kennis en inspanning dan bij een WKK die op aardgas loopt. Kiest u voor MvO Energy Services, dan kiest u voor een professionele partij met jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers die hun sporen in het vak hebben verdiend. Haal meer rendement uit uw bio- of stortgasinstallatie!

Nieuwe en gebruikte (bio-)WKK-installaties

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte warmtekrachtkoppelingen, inclusief (originele) onderdelen. Wij verkopen, leveren en onderhouden (bio-)WKK installaties met een elektrisch vermogen van 25kWe tot 3000kWe. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een WKK? Neem dan contact met ons op voor overleg en de mogelijkheden binnen ons assortiment.

Het onderhoud of de aanschaf van een (bio-) warmtekrachtkoppeling

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een (bio-)WKK of over het onderhoud ervan? Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Qua service bieden wij ook altijd kwaliteit. MvO Energy Services, uw partner voor generator inspecties, SCIOS keuringen, onderhoud, storingen en revisies. Zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen uit verschillende branches doen zaken met ons.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!