MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK Energie

WKK Installatie revisie Zwembad de DoesWKK energie is energie die opgewekt wordt door een warmtekracht koppeling, dit is een soort kleine energie centrale. Het WKK systeem wordt aangedreven door een gasgestookte motor. Dit kan met aardgas, biogas of stortgas. U kunt met een WKK systeem dus zelf energie opwekken en bent dan minder afhankelijk van de energiecentrale. De warmte die ontstaat door het gebruik van de WKK installatie kan gebruikt worden om ruimtes mee te verwarmen. Zo kunt u alle energie en warmte optimaal benutten.

Voor wie is WKK energie nuttig?

WKK installaties zijn vooral nuttig voor bedrijven die constant energie en warmte nodig hebben. Zo kan de WKK installatie optimaal benut worden. Denk aan bedrijven die constant grote ruimtes moeten verwarmen en constant energie nodig hebben, zoals kwekerijen en zwembaden. WKK energie is ook erg interessant voor kwekerijen die CO2 gebruiken in hun processen. De uitlaatgassen van de WKK kunnen door middel van een rookgasreiniger gereinigd worden. De CO2 die vrijkomt kan gebruikt worden om de gewassen mee te bemesten.

Er zijn verschillende soorten en maten WKK installaties

Voor bedrijven die veel vermogen wensen is een industriële WKK installatie gewenst. Deze hebben een elektrisch vermogen van meer dan 150kW. Deze industriële installaties worden doorgaans aangedreven door een gasmotor. Er zijn echter ook kleine en middelgrote WKK’s met een vermogen van onder de 150kW. Welke voor uw onderneming interessant is hangt dus af van hoeveel vermogen er nodig is.

Interesse in een WKK systeem?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een WKK systeem? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!