MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK installatie Amsterdam

De techniek achter de WKK installatie geeft een dubbel rendement. Gas en elektriciteit worden in één proces omgezet in warmte. Het wordt wereldwijd erkend dat een WKK installatie milieuvriendelijker is dan de gangbare vormen van energieopwekking. Het is niet alleen een verantwoordelijk alternatief voor het milieu, financieel en fiscaal biedt het ook nog eens voordeel.

Efficiënt en effectief energie opwekken

Met name bij middelgrote- en grote bedrijven is een warmte-krachtkoppeling met rookgasreiniging de perfecte oplossing. In Nederland wordt 30% van de elektriciteit in WKK centrales opgewekt, wat uiteraard wordt gesteund door milieuorganisaties. MvO Energy Services biedt WKK installaties in heel Nederland voor onder andere de volgende branches:

  • WKK installatie Amsterdamglastuinbouw;
  • ziekenhuizen en zorginstellingen;
  • horeca gelegenheden en zwembaden;
  • afvalverwerkingsbedrijven en rioolwaterzuiveringen.

Onze specialisten

De medewerkers van MvO Energy Services hebben alle expertise in huis die ervoor zorgen dat WKK installaties optimaal functioneren. Meer rendement behalen uit de installatie, daar gaat het ten slotte om. Wij zijn snel ter plaatse bij storingen, maar ook voor onderhoud, revisies en inspecties bent u aan het juiste adres. Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten.

Specialisatie in bio-WKK’s en stortgasmotoren

Bio-WKK’s bouwen wij eigenhandig in onze werkplaats. Wij plaatsen een besturing die bij een verandering van de gaskwaliteit, de gashoeveelheid automatisch aanpast. Goed gereedschap is hierbij van dienst waarmee de gaskwaliteit wordt gemeten. MvO Energy services werkt altijd conform de richtlijnen die door de overheid en de branche gesteld worden.

Merken gasmotoren en generatoren

Bij MvO Energy Services werken wij met alle type en merken gasmotoren zoals Jenbacher, MTU, Caterpillar, MAN en Waukesha. Het merk generator is Stamford.

WKK installatie Amsterdam

Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij geven u graag degelijk advies, waarmee u op een voordelige en milieuvriendelijke manier efficiënt met de bedrijfskosten omgaat. Ook als het gaat om onderhoud, of de revisie van uw WKK. Ons kantoor is gevestigd in Aalsmeer, maar wij zijn actief in heel Nederland.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!