MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK installatie Den Haag

Een WKK is een uitstekende oplossing om te besparen op uw energiekosten. Er gaat bij een WKK installatie (wat de afkorting is voor een WarmteKrachtKoppeling) namelijk bijna geen energie verloren.

Kostenbesparend energie opwekken

Een WKK bestaat uit een gasmotor die een generator aandrijft. Die generator wekt weer elektriciteit op. De combinatie gasmotor en generator van een WarmteKrachtKoppeling is uiteraard altijd optimaal afgestemd en heeft dus al een heel hoog rendement. Dit rendement wordt nog eens verhoogd, doordat de tijdens het gebruik ontwikkelde warmte aangewend kan worden om ruimtes te verwarmen. Op die manier kan er heel efficiënt, en dus ook kostenbesparend, energie worden opgewekt.

Hierdoor is een WKK een prachtige oplossing voor bedrijven en instanties waar relatief veel energie wordt gevraagd. Dat komt voor in uiteenlopende situaties. In een verwarmd zwembad bijvoorbeeld, maar ook in ziekenhuizen en zorgcentra, en met name in de glastuinbouw.

Westland

In het kassengebied ten zuiden van Den Haag, het Westland, worden daarom veelvuldig WKK installaties toegepast. Kwekers en tuinders die hun soms onmetelijke kassencomplexen moeten verlichten, verwarmen en ventileren, maken daar dankbaar gebruik van de mogelijkheden van hoogrendement warmtekrachtkoppelingen.

Landelijk werkzame specialist in WKK installaties

MvO Energy Services is gevestigd in Aalsmeer, is landelijk werkzaam en uw toegewijde partner voor de installatie van uw WKK. Wij leveren WKK installaties onder andere voor de glastuinbouw, ziekenhuizen en zwembaden. Bel ons op +31 (0)297-769 164.

Wat als de WKK installatie uitvalt?

WKK installatie Den HaagAls de WKK installatie verouderd is, dan kan deze uitvallen of niet meer naar behoren functioneren. Heeft u een falend besturingssysteem? Laat deze dan vervangen door een stabiele versie, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technologie. U kunt uitval of slechte prestaties beter tijdig voorkomen en dus de besturing laten vernieuwen. Uiteraard kunt u MvO Energy Services ook inschakelen voor service, onderhoud en bij storingen. Onze specialisten zijn snel ter plaatse en bovendien hebben wij alle materialen in huis ter vervanging of reparatie van onderdelen van een WKK.

Besturing op afstand

Het voordeel van de moderne WKK oplossingen is dat deze op afstand te besturen, te monitoren en te programmeren zijn. Dit kunt u gewoon via uw smartphone of tablet doen. Ook zijn er essentiële gegevens (parameters) uit te lezen zoals draaiuren, de motortemperatuur en het actueel vermogen. Wilt u ook profiteren van de voordelen van een WKK installatie gebaseerd op de nieuwste technologie? Neem dan contact op met MvO Energy Services. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer maar werken landelijk, zodat wij altijd wel bij Den Haag en het Westland in de buurt zijn.

De voordelen van MvO Energy Services

  • Onze monteurs zijn breed inzetbaar, wij hebben geen 9:00 – 17:00 mentaliteit.
  • In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ruime ervaring opgebouwd.
  • In onze werkplaats voeren wij revisies en reparaties uit, bovendien is er ruimte voor opslag.
  • Al het benodigde gereedschap hebben wij in huis, voor alle typen en merken motoren.
  • Wij hanteren scherpen prijzen en tarieven omdat onze overhead laag is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij MvO Energy Services voor de installatie van uw WKK. Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Onze professionele specialisten zijn u graag van dienst en gaan graag voor u aan de slag!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!