MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK installatie Rotterdam

Een WKK, oftewel een Warmte Kracht Koppeling, is een goede manier om flink op de kosten van de energierekening van uw bedrijf te besparen. Een WKK installatie is namelijk erg efficiënt. Een WarmteKrachtKoppeling bestaat uit een generator die door een zuinige verbrandingsmotor wordt aangedreven. De generator wekt elektriciteit op terwijl alle door de generator en motor ontwikkelde warmt weer kan worden aangewend voor verwarmingsdoeleinden. Zo gaat er nagenoeg geen energie verloren.

Breed toepasbaar

WKK installaties zijn daardoor uitstekend inzetbaar voor toepassingen waar een grote energiebehoefte is. De glastuinbouw is hier een goed voorbeeld van, maar ook zorginstellingen, zwembaden, ziekenhuizen en afvalverwerkingsbedrijven maken veel gebruik van WKK installaties. Door de efficiënte manier om elektriciteit en warmte te verkrijgen, zijn WKK installaties geschikt voor heel veel doeleinden binnen het midden- en kleinbedrijf.

Landelijk actief, dus ook in Rotterdam en omgeving

MvO Energy Services is landelijk werkzaam op het gebied van WKK installaties en is dus ook uw partner als uw bedrijf of instelling is gevestigd in Rotterdam, of in een andere plaats in de regio Rijnmond, zoals Schiedam, Vlaardingen of Capelle aan den IJssel.

Tuinbouw in het Westland en rond Bleiswijk

Omdat WKK installaties veelvuldig in de tuinbouw worden toegepast, zult u onze monteurs ook aan kunnen treffen in het Westland. Bijvoorbeeld rond Naaldwijk en Honselersdijk, en in de tuinbouwcomplexen rond Bleiswijk, net boven Rotterdam.

Specialist op het gebied van warmtekracht installaties

MvO Energy Services uit Aalsmeer staat bekend als specialist op het gebied van warmtekracht installaties. Het bedrijf is niet alleen landelijk actief op het gebied van de plaatsing en installatie van WKK installaties. U kunt bij MvO Energy Services uiteraard ook terecht voor het onderhoud, revisie en de aanpassing van uw WKK installatie. Zo is MvO Energy Services in opdracht van Sportfondsen Nederland bijvoorbeeld al jaren actief op het gebied van onderhoud van de WKK installaties van diverse zwembaden.

Efficiënt opwekken van energie middels een WKK installatie

WKK installatie AmsterdamIn Nederland, en zeker ook in de regio Rotterdam, wordt steeds meer energie opgewekt middels een warmte-krachtkoppeling, die we ook wel WKK installatie noemen. Dat is inmiddels zo’n 30% van de opgewekte energie. Door het hoge rendement van deze manier van energie opwekken is dat natuurlijk goed voor het milieu.

Rookgasreiniging

Wie als bedrijf ook zelf energie op wil wekken en iets voor het milieu wil doen, zou de aanschaf van een warmte-krachtkoppeling met rookgasreiniging kunnen overwegen. Dit is vooral voor middelgrote- en grote bedrijven een ideale oplossing.

Nieuwste technologie

Een WKK installatie die is gebaseerd op de nieuwste technologie, heeft nog meer voordelen. Deze is namelijk ook op afstand te monitoren en besturen. U kunt ook alle belangrijke informatie, zoals het actuele vermogen, de temperatuur van de motor en de draaiuren van de installatie uitlezen. Dit kan niet alleen op het bedieningspaneel, moderne WKK besturingen bieden u ook de mogelijkheid om alle benodigde informatie real-time via een app op uw smartphone of tablet te bekijken.

Storing? Verouderd? Onderhoud?

Als een WKK installatie uitvalt, kan het zijn dat deze verouderd is, of dat er met het onderhoud iets niet goed is gegaan. Als de WKK installatie of het besturingssysteem inderdaad verouderd is, dan is het een goede gelegenheid om de WKK te laten reviseren en/of de besturing van de WKK te laten vervangen door een nieuwe, waarbij er gebruik kan worden gemaakt van de nieuwste technologie. Dat geeft een hoger rendement, meer gemak en minder uitval. Omdat wij landelijk actief zijn, is het voor ons geen enkel probleem om ook WKK installaties in Rotterdam of de regio Rijnmond te onderhouden, repareren, reviseren of geheel te vervangen.

Meer informatie over WKK installaties?

MvO Energy Services is weliswaar gevestigd in Aalsmeer, maar dat betekent niet dat wij u niet van dienst kunnen zijn als u in (de regio) Rotterdam bent gevestigd. Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!