MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK installatie tuinbouw

In de tuinbouw is er veel verwarming nodig. Dit kost over het algemeen veel energie. Met een WKK installatie voor de tuinbouw is dit verleden tijd! Deze installatie zorgt er namelijk voor dat de warmte kan worden hergebruikt om andere ruimtes te verwarmen. Op deze manier kan de vrijgekomen warmte efficiënt benut worden. Er gaat dus bijna geen energie verloren! Een WKK installatie voor de tuinbouw is dan ook efficiënt, duurzaam én milieuvriendelijk. Graag vertellen we u hier meer over!

Hoe werkt een WKK installatie voor de tuinbouw?

Een WKK is eigenlijk een energiecentrale die wordt aangedreven door een gasgestookte motor. Deze motor werkt door middel van een van de volgende brandstoffen: aardgas, biogas of stortgas. De motor zorgt ervoor dat de generator in beweging wordt gebracht. Hierdoor wordt er stroom gegenereerd welke gebruikt kan worden om de tuinbouw te verwarmen. Tijdens dit proces komen er echter ook rookgassen vrij. Deze zijn schadelijk voor het milieu, waardoor het noodzakelijk is ze te reinigen. Dit kan met een zogeheten rookgasreiniger! Deze bestaat uit een katalysator die de gassen omzet naar bruikbare CO2. Wilt u meer weten over de precieze werking van een WKK installatie voor de tuinbouw? Klik hier!

Werking WKK

Wat kan MvO Energy Services voor u betekenen?

Bent u werkzaam in de (glas)tuinbouw en bent u op zoek naar een winstverhogende energieoplossing? Daar kan MvO Energy Services u bij helpen! Door onze ruime ervaring en specialistische kennis van alle soorten WKK installaties kunnen wij u adviseren over de oplossing die het beste bij uw situatie past. Wij leveren diverse merken WKK’s, waaronder MTU, Jenbacher en Caterpillar. Daarnaast staan wij ook voor u klaar wanneer u storingen ondervindt aan uw WKK installatie. Ons gecertificeerde personeel kan zelfs de oorzaak van een complexe storing snel constateren.

Interesse? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in een WKK installatie voor het verwarmen van de (glas)tuinbouw? Of wilt u meer informatie over de werking van een WKK installatie? Bel ons dan op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!