MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK onderhoud

Een WKK installatie is een duurzame aanschaf die goed onderhoud meer dan waard is. Bovendien is het een must de kwaliteit hoog te houden, dit is in het voordeel van uw bedrijf. MvO Energy Services is uw gespecialiseerde partner in het periodiek onderhouden van (bio-)WKK installaties in heel Nederland en ook inzetbaar voor internationale projecten. Neem voor meer informatie over WKK onderhoud of een offerte op maat contact met ons op. Onze ervaren monteurs verlenen professionele service!

Compleet onderhoudspakket

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het onderhouden van de (bio-)WKK installatie. Het gaat erom welke oplossing het beste aansluit op uw vraag. Uiteraard kunnen wij ook op maat adviseren qua service. Daarvoor maakt u een afspraak om persoonlijk de details door te nemen. MvO Energy Services biedt de volgende mogelijkheden:

  • Compleet onderhoudspakket
  • Onderhoud op regiebasis
  • Een (uitgebreid) servicecontract

Werktijden en tarieven MvO Energy Services

    Werktijden:Tarief
    Maandag t/m vrijdag€ 76,00
    Maandag t/m vrijdag na 8 werkuren (inclusief reisuren)€ 95,00
    Zaterdagen€ 95,00
    Zondagen / Feestdagen€ 152,00
    Reiskosten: per kilometer€ 0,76

De voordelen van service en WKK onderhoud

Bij MvO Energy Services bent u aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit en serviceverlening. Onze monteurs zijn zeer ervaren en flexibel ingesteld qua werktijden. Het team van MvO Energy Services is volledig op de hoogte wat betreft  warmte-krachtkoppeling installaties: techniek, werking en het onderhoud ervan. Wij beschikken over een eigen werkplaats voor revisies en reparaties, waar ook een opslag aanwezig is met onderdelen van verschillende WKK’s op voorraad. Uiteraard is het gereedschap dat wij gebruiken van goede kwaliteit en qua types en formaten paraat. Niet alleen het onderhoud, ook voor storingen kunt u bij ons terecht. Gegarandeerd dat wij u verder kunnen helpen met alle motoren en merken!

Complexe storingen

Voor complexe storingen draaien wij onze handen niet om. Neem graag contact op, bel naar +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. MvO Energy Service is niet alleen vakbekwaam, u krijgt ook scherpe tarieven. Wij bieden oplossingen op maat, hebben geen 9-5 mentaliteit en zijn 24/7 bereikbaar.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!