Klanten & referenties

MvO Energy Services verricht onderhoud op alle plaatsen waar WKK installaties (WarmteKrachtKoppelingen) gebruikt worden en is actief in heel Nederland. Uiteraard leveren en plaatsen wij ook geheel nieuwe WKK motoren en installaties.

Levering, plaatsing, onderhoud & revisie

WKK installaties

Onze klanten komen uit diverse branches en variëren van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, waaronder kwekerijen, zwembaden, ziekenhuizen, zorginstellingen en hotels. Wij leveren niet alleen nieuwe of gereviseerde WKK installaties, maar kunnen ook de gehele revisie van de WKK installatie van onze klanten verzorgen. MvO Energy Services is ook gespecialiseerd in biogas-installaties en stortgasmotoren.

Referenties

Ontdek wat onze klanten zeggen: lees de ervaringen en testimonials over onze diensten.
  • Wij kennen MvO Energy Services inmiddels al een aantal jaren als gedegen en betrouwbare onderhoudspartij. Daarom hebben wij in 2022 besloten om, naast de bestaande warmtekrachtinstallatie, een nieuwe warmtekrachtinstallatie aan te schaffen. Dit project is naar alle tevredenheid verlopen en de installatie maakt inmiddels vele uren, waardoor mijn eigen stroom en warmtevoorziening nagenoeg gedekt is.
    GreenBalanZ
  • Al sinds 2009 onderhoud MvO Energy Services onze warmtekrachtinstallaties. De installaties worden aangedreven door stortgas. Het stortgas wordt onttrokken vanuit gesloten stortplaatsen, waar dus geen nieuw afval meer wordt gestort. Door de kennis en kunde van MvO Energy Services kunnen wij de standtijden, die afgegeven zijn door de motorfabrikanten (voor onder andere de revisies) realiseren, waardoor deze groene stroom rendabel door ons kan worden gegenereerd.
    Stortstroom
  • MvO Energy Services is flexibel en toegankelijk. Het team van MvO Energy Services staat altijd voor ons klaar en er is zowel met de binnendienst als de buitendienst medewerkers prettig contact. De lijnen zijn kort en er wordt meegedacht in de afstemming van de planning, zodat de installaties zoveel mogelijk beschikbaar zijn als wij dit willen.’
    Corn. Bak B.V.

Heeft u vragen over onze aanpak, service of onderhoudscontracten?

Wij staan voor u klaar.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.