MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Klanten & referenties

MvOMvO Energy Services verricht onderhoud op alle plaatsen waar WKK installaties (WarmteKrachtKoppelingen) gebruikt worden en is actief in heel Nederland. Uiteraard leveren en plaatsen wij ook geheel nieuwe WKK motoren en installaties.

Levering en plaatsing nieuwe WKK installaties, onderhoud & revisie

Onze klanten komen uit diverse branches en variëren van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, waaronder kwekerijen, zwembaden, ziekenhuizen, zorginstellingen en hotels. Wij leveren niet alleen nieuwe of gereviseerde WKK installaties, maar kunnen ook de gehele revisie van de WKK installatie van onze klanten verzorgen. MvO Energy Services is ook gespecialiseerd in biogas-installaties en stortgasmotoren.

Internationaal

MvO Energy Services is internationaal actief en heeft projecten uitgevoerd in Europa (Duitsland, Engeland, Frankrijk), Afrika (Gabon, Tanzania, Burkina Faso, Senegal) en Zuid-Amerika (Chili).

Referenties

Stortstroom / Prodeon

prodeon energieMvO Energy Services onderhoudt voor StortStroom/Prodeon diverse stortgasmotoren waaronder Jenbacher, M.A.N. en Waukesha.

Reactie van C. Tillema (Prodeon):

“Sinds 2009 voert MvO Energy Services tot volle tevredenheid het onderhoud uit van de WKK’s van StortStroom / Prodeon welke op stortgas lopen. Stortgas fluctueert sterk in kwaliteit en beschikbaarheid. MvO heeft bewezen ook met variabele omstandigheden rekening te kunnen houden en denkt pro-actief mee over de impact van haar werk op de totale stortgasonttrekkingsinstallatie. Hierdoor realiseren wij een beschikbaarheid van de motoren van meer dan 95%.

Ook de revisies van onze Jenbacher JMS 320 (1.059kW) laten wij door MvO uitvoeren. In geval van storingen wordt er snel en efficiënt gehandeld. De prijs/kwaliteitverhouding is ten opzichte van haar concurrenten gunstig te noemen”.

www.prodeon.nl


Sportfondsen Nederland

sportfondsen wkk beheer zwembad onderhoudMvO Energy Services onderhoudt voor diverse sportfondsen zwembaden de WKK installaties, waaronder:

  • Zwembad de Hooghe Waerd te IJsselstein
  • Zwembad Groenendaal te Heemstede
  • Zwembad de Does te Leiderdorp
  • Zwembad Inge de Bruijn te Barendrecht
  • Zwembad de Zandzee te Bussum
  • Zwembad de Brake te Nunspeet

Het gaat hier voornamelijk om M.A.N. motoren van 80kWe en 165kWe.

In 2012 heeft MvO Energy Services bij twee locaties een grote revisie aan de WKK installatie uitgevoerd. In 2016 voerden wij ook een revisie van de motor van de WKK installatie van Zwembad de Does in Leiderdorp uit, waarbij ook de besturing van de warmtekrachtkoppeling werd vervangen.

www.sportfondsen.nl


Kwekerij Beekenkamp

Beekenkamp kwekerij WKK installatieBij kwekerij Beekenkamp verricht MvO Energy Services het onderhoud aan vier WKK installaties en een noodstroomaggregaat. De motoren die hier staan zijn 2x Deutz, 2x M.A.N. en 1x MTU.

De totale installatie is in 2005 door Marcel van Oudheusden inbedrijf gesteld en in 2013 heeft MvO Energy Services een grote revisie uitgevoerd aan een van de Deutz motoren.

www.beekenkamp.nl


Streekziekenhuis Koningin Beatrix

WKK installatie ziekenhuis WinterswijkSinds begin 2013 doet MvO Energy Services het onderhoud aan de Waukesha P48 WKK installatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Daarnaast doen wij ook onderhoud aan de noodstroomaggregraat.

www.skbwinterswijk.nl


Corn. Bak B.V.

con. bak bromelia's logoMeer dan 50 jaar ervaring maakt Corn. Bak B.V. de nummer één op het gebied van productveredeling, -vermeerdering en -levering van jonge Bromelia en tropische potplanten. Binnen Corn. Bak B.V. wordt continu gewerkt aan productverbetering, -vernieuwing en aan het optimaliseren van productietechnieken.

Hans Fenger, verantwoordelijk voor het energiebeheer binnen het bedrijf: “Het werd tijd om één van de WKK installaties, een M.A.N. 85 kW,  te vervangen door een jongere installatie met een groter vermogen. Ook werd er gekeken naar een, bij ons passende, onderhoudspartij. Na diverse opties te hebben bekeken is er gekozen voor een, door MvO Energy Services B.V., gereviseerde  M.A.N. 345 kW motor. De keuze is op MvO gevallen, omdat het een partij is met gepassioneerde en gedreven mensen, die al langere tijd bij ons bekend zijn. Het contact is vanaf het begin soepel verlopen. Het hebben van een vast aanspreekpunt, en goede communicatie binnen de groep, spelen hierbij een belangrijke rol.
We gaan uit van een duurzame samenwerking met MvO Energy Services.”

www.bromelia.com

Zie ook het nieuwsbericht ‘Inbedrijfstelling Corn Bak B.V.’.