Service

Onze kennis, vakmanschap en enthousiasme is onze en uw toegevoegde waarde

Onderhoud en storingen

MvO Energy Services voert al het benodigde onderhoud aan de geleverde installaties in eigen beheer uit. Dit kan klein onderhoud zijn, correctief, preventief of bijvoorbeeld een volledige revisie van uw installatie op locatie of in onze goed uitgeruste werkplaats.

Regelmatig wordt er vanuit onze organisatie geïnvesteerd in opleidingen en gereedschap om steeds weer een volgende stap te zetten naar breed opgeleid personeel, waarmee iedere klus gedaan kan worden. Hiermee heeft u altijd de hoogste beschikbaarheid van uw installatie.

Preventief onderhoud

MvO Energy Services kan in al uw onderhoudsbehoeftes voorzien. Preventief onderhoud is hier een onderdeel van. Voor klanten met een remote access besturingssysteem kunnen wij op afstand de installatie monitoren. Ook het besturingssysteem van Jenbacher, MyPlant, kunnen wij inzien. Hierdoor kunnen wij op tijd zien wanneer uw installatie toe is aan onderhoud en allerlei andere zaken.

Wij monitoren de standtijd van de onderdelen en vervangen deze als nodig bij een servicebeurt. Ook de kwaliteit van de olie houden wij nauwlettend in de gaten door het regelmatig nemen van oliemonsters.

Eigen besturingssysteem

MvO Energy Services heeft ook een eigen besturingssysteem in het leveringsprogramma. Dit systeem is geschikt voor de meeste motoren en kunnen wij tegen een scherpe prijs leveren. Wij maken gebruik van een klasse A open besturingssysteem waar we al jarenlang goede ervaringen mee hebben. Meer informatie over remote access vindt u hier.

Storingen

Storingen van uw installatie komen in dit remote access systeem ook naar voren. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en haalt u het meeste rendement uit uw installatie. Soms kan het probleem op afstand door ons team verholpen worden. Is dit niet het geval sturen wij zo snel mogelijk een monteur bij u langs. Deze kan gericht met de storing aan de gang doordat we de storing goed hebben kunnen analyseren. Door het grote assortiment van artikelen die wij op voorraad hebben kunnen de meeste storingen snel worden verholpen.

Revisie

Iedere WKK-installatie is op een gegeven moment aan een revisie toe. Ook daarvoor kunt u uitstekend terecht bij MvO Energy Service. Wij zijn niet alleen een specialist in het leveren en onderhouden van Warmtekrachtkoppelingen (WKK’s), maar ook op het gebied van (complete) revisies.

Service

Aan de hand van het onderhoudsschema wat door de motorleverancier is voorgeschreven kan het een deelrevisie van de motor of generator of een totale revisie betreffen.

Wij reviseren uw WKK-installatie in onze goed uitgeruste werkplaats. Hier beschikken wij immers over alle benodigde apparatuur en gereedschappen om uw WKK te reviseren. Afhankelijk van de situatie, kan in sommige gevallen de revisie van een WKK op locatie worden uitgevoerd.

Uiteraard kan er ook worden beoordeeld of de besturing en randapparatuur van de WKK-installatie aan onderhoud of zelfs vernieuwing toe is.

Omdat de techniek, bij met name de besturing, steeds sneller voortschrijdt is het bij een revisie van een WKK vaak aan te raden om de oude besturing in zijn geheel te vervangen. Niet alleen omdat een moderne besturing veel meer mogelijkheden biedt, maar ook omdat de verkrijgbaarheid van vervangende onderdelen van de oude besturing moeilijker kan worden. Daardoor zou de beschikbaarheid van uw installatie, bij eventuele storingen, in gevaar kunnen komen.

Keuringen

Voor alle wettelijk verplichte keuringen van uw installatie(s), zoals SCIOS-keuringen en jaarlijkse generatorschakelaar keuringen en inspecties van uw generator kunt u ook bij ons terecht. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Om het laatste stukje rendement uit de WKK te halen kan nog een condensor toegepast worden, deze wordt ook in het rookgasgedeelte geplaatst en koelt de rookgassen nog verder af. Bij deze inpassing is het totaalrendement circa 92%.

Eigen besturingssysteem

MvO Energy Services heeft ook een eigen besturingssysteem in het leveringsprogramma. Dit systeem is geschikt voor de meeste motoren en kunnen wij tegen een scherpe prijs leveren.

Heeft u vragen over onze aanpak, service of onderhoudscontracten?

Wij staan voor u klaar.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.