Verkoop

Wij bieden flexibele energieoplossingen voor iedere situatie

  • MvO-Green-Balance-0878-Verkoop
  • Energiezentrale_Vitobloc_Vitocrossal-CIB_Vitocell_V2
  • Energiecentrale Vitobloc Vitocrossal Schaltschrank Puffer

Een effectieve upgrade

voor uw WKK-installatie

Het aanbod van installaties die MvO Energy Services levert en installeert, is erg uitgebreid. Deze speelt in op de inpasbaarheid van verschillende soorten installaties voor alle mogelijke scenario’s die denkbaar zijn op het gebied van warmte- en stroombehoefte. Denk hierbij aan warmtekrachtinstallatie en E-boilers.

Warmtekrachtinstallaties van 5 tot 2.000 kWe

Onze opwekkers leveren stroom en warmte. De opgewekte stroom, die wordt gegenereerd door middel van een generator (soort dynamo), kan gebruikt worden voor de eigen stroombehoefte of kan worden terug geleverd aan het openbare net. De opgewekte warmte, die voornamelijk wordt gegenereerd door de uitlaattemperatuur, kan gebruikt worden voor de eigen warmtebehoefte. Het transport vindt plaats door middel van cv-leidingen en zou eventueel geleverd kunnen worden aan nabijgelegen panden.

E-boiler/ inline waterheater

De E-boiler is een installatie waarbij elektra wordt omgezet in warmte. Door middel van opslag van deze warmte in de buffer kunt u op elk gewenst moment de warmte uit de buffer onttrekken en de ruimte verwarmen. Uw buffer werkt daarbij als het ware als een warmtebatterij. Een voordeel van de E-boiler is de snelheid waarmee de stroom uit het openbare net wordt onttrokken en omgezet wordt in warmte. Bij negatieve stroomprijzen kunt u tevens, indien u een dynamisch energiecontract heeft, voordelig warmte opwekken.

Netcongestie

Doordat veel installaties tegenwoordig op elektriciteit werken, is de vraag naar stroom flink toegenomen. Echter is er in veel gebieden in Nederland inmiddels een tekort aan stroom op het net doordat er in het verleden met deze behoefte geen rekening is gehouden.

Dit stroom tekort heet netcongestie en geeft de nodige uitdagingen, vooral voor bedrijven die zouden willen uitbreiden of verduurzamen. De beste oplossing voor deze problematiek is het plaatsen van een warmtekrachtinstallatie.

Met een warmtekrachtinstallatie wek je decentraal stroom op. Bij dit proces komt ook warmte vrij, wat ook gebruikt kan worden. Er kan voor deze opgewekte warmte eventueel een warmtenet aangelegd worden, zodat omliggende bedrijven kunnen worden voorzien van (rest)warmte. De warmtekrachtkoppeling is hiervoor het meest efficiënte apparaat op de markt.

Bron: netbeheernederland.nl

Turn Key en maatwerk

energieoplossingen

MvO Energy Services levert Turn Key projecten, waarbij goed afgestemd wordt welke werkzaamheden er door alle betrokken partijen uitgevoerd dient te worden, zodat het project netjes volgens planning kan worden opgeleverd. Wilt u meer weten over onze projecten klik hier.

Maatwerk

Tijdens het verkoopgesprek worden alle scenario’s die mogelijk zijn op locatie en de opties die wij daarin kunnen aanbieden, met elkaar besproken. Hierbij wordt de huidige situatie besproken en de eventuele toekomstige plannen die invloed kunnen hebben op de stroom en warmtebehoefte. Aan de hand van deze informatie werken wij op kantoor een oplossing uit welke vertaald wordt in een maatwerk offerte.

Na het schriftelijk in opdrachtgeven van de order gaan we alle details schematisch verder uitwerken. Dit is een onderdeel dat wordt begeleid en bewaakt door onze projectafdeling. De aangewezen projectleider zal dan gezamenlijk met de verantwoordelijke(n) aan de klantzijde een planning opstellen en eventuele vergaderingen beleggen. Hierbij worden met alle betrokken partijen afspraken afgestemd en vastgelegd. Hierdoor zal de planning voor de uiteindelijke oplevering gehaald worden en is de inzetbaarheid van de installatie gegarandeerd.

Eigen besturingssysteem

MvO Energy Services heeft ook een eigen besturingssysteem in het leveringsprogramma. Dit systeem is geschikt voor de meeste motoren en kunnen wij tegen een scherpe prijs leveren.

Heeft u vragen over onze aanpak, service of onderhoudscontracten?

Wij staan voor u klaar.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.