MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Over ons

MvO Energy Services is in 2007 opgericht door Marcel van Oudheusden. Na een aantal jaren als zelfstandige gewerkt te hebben, maakte het bedrijf sinds 2011 een aanzienlijke groei door. Het team bestaat momenteel uit 15 medewerkers en is sinds 2015 gevestigd in een pand centraal gelegen aan de N196 in Aalsmeer.
Onze klanten komen uit diverse branches en variëren van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, waaronder kwekerijen, zwembaden, ziekenhuizen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en hotels. MvO Energy Services is actief in heel Nederland en heeft daarnaast projecten uitgevoerd in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Diverse merken WKK’s

Wij leveren diverse merken WKK’s, zowel nieuw als gebruikt, waaronder MTU, Jenbacher, M.A.N., Caterpillar, Waukesha en Deutz/MWM. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bio-WKK’s en stortgasmotoren. Door jarenlange ervaring met bio- en stortgasinstallaties zijn wij in staat om meer rendement uit uw installatie te halen.

Onderhoud WKK installatie

Voor wat betreft het onderhoud van uw WKK installatie, bieden wij u het complete pakket aan. Of u een (uitgebreid) servicecontract wilt of juist alles op regiebasis. Bij MvO Energy Services kunt u rekenen op de beste service! Ons vakkundige team heeft alle kennis in huis voor het oplossen van (complexe) storingen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met alle gangbare besturingen zoals onder andere, maar niet beperkt tot Comap, Terberg, Master Control en PLC’s. Ook voor het uitvoeren van generatorinspecties, elektrisch onderhoud en oliebemonstering bent u bij ons aan het juiste adres.

Marcel van Oudheusden
Naam:Marcel van Oudheusden
Functie:Directeur/Eigenaar
Geboortejaar:1978
Woonplaats:Kudelstaart
Hobby's:Werken, reizen en van mijn gezin genieten (echtgenote, twee dochters en een zoon)

Ik ben oprichter en eigenaar van MvO Energy Services welke in 2007 is opgericht. Ik begon mijn carrière in 1999 als servicemonteur bij een van de grote WKK-leveranciers van Nederland. Later ben ik doorgegroeid naar inbedrijfsteller en uiteindelijk Technisch Specialist (buitenland). Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het inbedrijfstellen van WKK installaties, zowel in Nederland als in het buitenland.

Groei bedrijf

Van 2007 tot 2011 ben ik als ZZP’er werkzaam geweest. Door mijn ervaring, kennis van de WKK-markt en vooral het leveren van kwaliteit, heb ik in snel tempo een eigen klantenbestand kunnen opbouwen. Sinds 2011 is het bedrijf aanzienlijk gegroeid met momenteel zeven medewerkers in dienst, een eigen bedrijfslocatie en een divers klantenbestand.

Ondernemer

Als ondernemer ben ik vooral bezig met het leiden van mijn team, het onderhouden van tevreden klanten en de werkzaamheden behorende bij het ondernemerschap. Mijn grote passie blijft echter liggen bij de techniek. Vooral het programmeren en inregelen  van de besturing van een WKK, is waar ik in excelleer. Maar ook het grote sleutelwerk geeft mij veel voldoening. Door de diversiteit aan werkgebieden blijft iedere dag weer een uitdaging!

Toekomst

Voor de toekomst van MvO Energy Services voorzie ik een duurzame en stabiele groei, voornamelijk omdat wij met ons flexibele team garant staan voor goede en snelle service.

Martijn Joore
Naam:Martijn Joore
Functie:Commercieel Manager
Geboortejaar:1977
Woonplaats:Aalsmeer
Hobby's:(Zaal) voetbal, fitness, stappen en zoveel mogelijk leuke dingen doen samen met mijn gezin (vriendin en twee dochters).

Ik ben sinds 2006 werkzaam in de warmtekrachtkoppeling branche. Na eerst werkzaam te zijn geweest bij een internationaal concern als Contractmanager en Manager Verkoop Onderdelen, ben ik in 2013 begonnen bij MvO Energy Services.

(Service)verkoop en contractbeheer

Mijn functie is heel divers en bestaat onder andere uit het uitvoeren van commerciële activiteiten, hierbij moet je denken aan (service)verkoop (revisies/motoren) en contractbeheer. Tevens ondersteun ik onze inkoop-, en administratieafdeling.

Persoonlijke benadering

Met mijn positieve houding en persoonlijke benadering probeer ik altijd, samen met onze klanten, te zoeken naar de juiste oplossingen. Deze aanpak is cruciaal om ons bedrijf in staat te stellen te slagen in deze continue veranderende markt. We hebben een grote diversiteit aan klanten en elke sector heeft zo haar eigen behoefte. Dit resulteert in verschillend draaigedrag en inzet van de warmtekrachtinstallaties. De belangrijkste overeenkomst van alle klanten is dat de beschikbaarheid zo hoog mogelijk moet zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we hier, met onze vakkundige en enthousiaste collega’s, zeer goed aan kunnen voldoen.

De inkoop werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanschaffen van onze standaard voorraad artikelen, die we nodig hebben voor het uitvoeren van onze preventieve onderhoudsbeurten.

Op administratief gebied houd ik mij onder andere bezig met de facturatie van de onderhoudscontracten.

Marcel Klein
Naam:Marcel Klein
Functie:Projectmanager
Geboortejaar:1970
Woonplaats:Huizen
Hobby's:Mijn gezin (vrouw en drie zoons), mountainbiken, motorrijden, sleutelen, design, muziek, etc.

Bekende collega WKK branche

Ben vanaf 2005 tot en met 2012 werkzaam geweest in de WKK branche, vanuit deze periode ken ik ook een aantal huidige collega’s. Daarna heb ik een uitstapje naar de bronsystemen gemaakt om vervolgens in 2014 weer aan de slag te gaan met de motor-generatorcombinaties, enkel dan met dieselinstallaties. Alle werkzaamheden altijd in de projectensfeer waarbij ik het belangrijk vind dat uiteindelijk alle partijen aan het einde van een  project met een tevreden gevoel terugkijken op het verloop en resultaat.

Inrichting van projecten

Vanaf augustus 2020 dus bij MvO! Een klein dynamisch team waar ik deel van uit mag maken. Mooi om samen met hun verder te bouwen aan dit bedrijf waarbij ik het projectendeel op me neem en in kan gaan richten.

Eén aanspreekpunt voor projecten

Belangrijk onderdeel van het proces is zodat de klanten één aanspreekpunt hebben vanuit het project én de documentatie/informatie vanuit het project naadloos doorgaat naar service, zodat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Het leuke van de baan is de diversiteit: je bent zowel op kantoor als op locatie en doet ook het grootste deel van de werkvoorbereiding waardoor je vaak alle facetten van het project kent!

Naam:Kelly van der Niet
Functie:Manager HR & Financien
Geboortejaar:1985
Woonplaats:Alphen aan den Rijn
Hobby's:Reizen, lezen en van mijn gezin genieten (man en twee zoons)

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij MvO Energy Services. De warmtekrachtkoppeling branche is nieuw voor mij. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als Finance & Operations Manager bij een Executive Search bureau. Mijn opleiding en ervaring ga ik inzetten om MvO Energy Services verder te professionaliseren. Onder andere door het opzetten van procedures, beleid en strategie.

HR & Financiën

Mijn functie Manager HR & Financien is heel veelzijdig. Ik ben verantwoordelijk voor de financiele zaken binnen MvO, HR/Personeelszaken en facilitaire zaken.

MvO Energy Services is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Het is mooi om onderdeel te mogen zijn van dit enthousiaste team waarbij klanttevredenheid bovenaan staat.

Ton Cats
Naam:Ton Cats
Functie:Werkvoorbereider/Planner
Geboortejaar:1965
Woonplaats:Almere
Hobby's:Hardlopen, gitaar spelen, muziek, films en lezen.

Ik ben sinds 2003 werkzaam in de warmtekrachtwereld.  Ik ben begonnen in de scheepsreparatie als leerling machinebankwerker bij een grote scheepswerf in Amsterdam. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan in diverse takken van de metaalbranche.

Van buiten naar binnen

Sinds 1 januari 2017 vervul ik de rol van werkvoorbereider/planner bij MvO Energy Services. Voor die tijd was ik werkzaam als monteur buitendienst. Ik was toe aan nieuwe uitdaging en die heb ik zeker gevonden in mijn huidige functie.

Tevreden klanten is hoogste prioriteit

Als werkvoorbereider/planner ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van onze monteurs, bestellen van onderdelen en overleg met klanten, leveranciers, transporteurs en vertegenwoordigers. Mijn ervaring en kennis als monteur stelt mij in staat de problemen van klanten beter te begrijpen en sneller op te lossen. Ervoor zorgen dat het werk door kan blijven gaan is voor mij iedere dag een uitdaging en prioriteit. De hoogste prioriteit is echter dat de klanten tevreden zijn, en blijven.

Patricia Venema
Naam:Patricia Venema
Functie:Planner/Administratief medewerker
Geboortejaar:1984
Woonplaats:Aalsmeer
Hobby's:Varen, lezen en leuke dingen doen met mijn twee kinderen.

Nieuwe uitdaging

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij MvO Energy Services. Ik zou eerst alleen beginnen op de administratie voor een paar uurtjes, maar al snel kwam daar ook de planning bij en zit ik hier nu 5 dagen per week. Voor mij is de WKK branche helemaal nieuw. Ik vind het leuk om elke dag bij te leren in mijn nieuwe functies. Het is op sommige momenten ook zeker een uitdaging, maar die ga ik graag aan.

Enthousiaste collega’s

Ik ben 12 jaar zelfstandig ondernemer geweest voor ik bij MvO aan de slag ging. Na al die jaren was ik er aan toe om het roer om te gooien en aan de slag te gaan bij een bedrijf met enthousiaste collega’s. Dat heb ik gevonden bij MvO waar we met een enthousiast en kundig team er elke dag weer voor proberen te zorgen dat de klant tevreden is.

Naam:Fred Maas
Functie:Planner / werkvoorbereiding
Geboortejaar:1966
Woonplaats:Aalsmeer
Hobby's:Watersport, autosport, klussen

Ik ben vanaf 1989 actief in de wkk techniek en begonnen in de nieuwbouw productie, daarnaast als allround service / revisie monteur in het veld en later intern als planner / werkvoorbereider.

Vanaf 1997 doe ik dit als zelfstandige ondernemer en veel werk gedaan voor verschillende service bedrijven in de wkk wereld, oa Pon, Caterpillar hoofdzakelijk gasmotoren en deels Diesel, 7 jaar intern bij GE Jenbacher gas Engines gezeten, ook vele sanering projecten uitgevoerd voor Essent en Nuon.

Door het groeien van het bedrijf draag ik sinds Juni 2020 een steentje bij op de service afdeling bij MVO.

Goede service is teamwork wat van A tot Z moet kloppen en voor elk probleem is een oplossing.

Remco van Nieuwburg
Naam:Remco van Nieuwburg
Functie:Allround Technisch Specialist
Geboortejaar:1977
Woonplaats:Hoofddorp
Hobby's:Creatieve activiteiten, klussen en reizen met mijn gezin (echtgenote en zoon).

Ik ben sinds 2011 actief voor MvO Energy Services als Allround Technisch Specialist. Daarvoor ben ik 5 jaar werkzaam geweest bij een bedrijf dat zich specialiseert in geautomatiseerde productielijnen in de functie van elektromonteur, inbedrijfsteller en lasser. Mijn uitgebreide ervaring in de technische sector vormt een goede basis voor mijn werkzaamheden met WKK installaties, en bestaan onder andere uit:  elektrotechniek, meet- en regeltechniek, werktuigbouwkunde en motoren (met grote vermogens!).

Creativiteit

In mijn functie kan ik mijn creativiteit kwijt op elk vlak waar ik goed in ben. Geen dag is hetzelfde waardoor het werk mijn interesse blijft prikkelen. Ik zie de toekomst van MvO Energy Services met veel vertrouwen tegemoet. Wij zijn een jong, gemotiveerd team met samen wel 150 jaar ervaring!

Milko van den Berg
Naam:Milko van den Berg
Functie:Technisch Specialist
Geboortejaar:1970
Woonplaats:Zaandam
Hobby's:Lekker uit eten gaan en samen reizen met mijn vrouw, en als er tijd over is ben ik altijd in voor een potje darten.

Ik ben sinds 2016 werkzaam bij MvO Energy Services in de functie als Technisch Specialist. Eerst heb ik 4 jaar bij de Koninklijke Marine gezeten. Daarna heb ik ruim 8 jaar de scheepsreparaties van grote hoofd- en hulp motoren, en alle overige installaties aan boord, gedaan. In 2000 ben ik de warmtekracht installaties in gegaan.

Nieuwe uitdaging

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij een groot internationaal concern in de WKK installaties, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. MvO Energy Services is een jong en dynamisch bedrijf waar veel kennis en ervaring aanwezig is. In mijn vorige baan heb ik de nodige kennis opgedaan in alle mogelijke merken WKK’s en besturingssystemen. Ook heb ik de relevante certificeringen behaald voor o.a. MTU, Waukesha en Deutz/MWM motoren. Ik vertrouw dat mijn opgedane kennis kan bijdragen aan een verdere groei van MvO Energy Services in deze mooie branche.

Elke storing kan worden opgelost

Klanttevredenheid en kwaliteit staan hoog in mijn vaandel.  Het oplossen van complexe storingen vergt de nodige ervaring, kennis en inzicht. Met mijn specialistische kennis, uitgebreide ervaring en technische inzicht geloof ik dat elke storing kan worden opgelost.

Jasper Vermond
Naam:Jasper Vermond
Functie:Servicemonteur
Geboortejaar:1984
Woonplaats:Uithoorn
Hobby's:Auto's restaureren en repareren, uit eten gaan, reizen met mijn vrouw en wandelen met de hond.

Passie voor sleutelen

Ik ben sinds november 2016 werkzaam bij MvO Energy Services, in de functie van servicemonteur. Ik heb ruime ervaring met elektrische installaties en ben onderscheidenlijk 10 jaar als elektricien werkzaam geweest in de WKK’s, en 7 jaar als reparateur in de wit- en bruingoed handel. Het sleutelen aan (grote) motoren is altijd een passie van mij geweest.

Het begint met goed onderhoud

Ik ben overgestapt naar MvO Energy Services omdat ik graag een nieuwe uitdaging aanga en deze kans op mijn pad kwam. Als servicemonteur verricht ik onderhoudsbeurten bij klanten op locatie, maar ook andere werkzaamheden zoals revisies.

Door het goed uitvoeren van (preventief) onderhoud kun je storingen voorkomen en de continuïteit van een WKK verhogen.

Het geeft mij voldoening hier een bijdrage aan te leveren en zodoende een toegevoegde waarde te zijn voor het bedrijf.

Perry Molenaars
Naam:Perry Molenaars
Functie:Monteur in opleiding
Geboortejaar:1995
Woonplaats:Alkmaar
Hobby's:Crossfit, motorrijden, stappen, bij vrienden zijn en leuke activiteiten ondernemen

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij MvO Energy Services als service monteur in opleiding. Eerst heb ik 4 jaar opleiding gedaan voor Bedrijfsleiding Dierverzorging mbo en toen 2 jaar gewerkt in een honden- en kattenpension.

Grote overstap

Na 2 jaar in de dierverzorging gewerkt te hebben, merkte ik dat er weinig uitdaging meer voor mij was in dit vakgebied. Toen heb ik de keuze gemaakt om de techniek in te gaan.
Met behulp van een uitzendbureau, ben ik in een leer- en werktraject gekomen bij MvO Energy Services.

Ontwikkeling bij MvO

Ik hoop mezelf verder te ontwikkelen bij MvO Energy Services en dat ik een mooi voorbeeld mag zijn voor nieuw technisch talent die ook met WKK’s willen werken. In deze branche zijn veel doorgroeimogelijkheden op verschillende vlakken om jezelf verder te ontwikkelen. Elke dag leer ik weer wat nieuws en geen dag is hetzelfde, dát maakt het werk ook leuk.

Vincent Riezebos
Naam:Vincent Riezebos
Functie:WKK Service Monteur
Geboortejaar:1978
Woonplaats:Ter Aar
Hobby's:motor rijden, fietsen en leuke dingen doen met mijn gezin (echtgenote, twee dochters en een zoon).

Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij MvO Energy Service. Daar voor ben ik 23 jaar elektro/auto monteur geweest bij diverse merken zoals Opel , BMW en Toyota.

Passie voor motoren

Ik heb 7 jaar bij een vrije garage gewerkt, maar de motoren in de auto’s gingen veranderen waarna ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe uitdaging. Dat werd de olie- en gasindustrie. Na twee jaar op zee en in het buitenland gewerkt te hebben, kwam ik tot de conclusie dat mijn hart echt ligt bij de motoren die met me praten.

Toch weer geprobeerd in de werkplaats door het bouwen van foodtrucks van een tuk tuk en inkoop en verkoop van tweedehandse auto’s. Dit gaf echter niet genoeg voldoening.

WKK Wereld

Met de opgedane kennis en ervaring heb ik een bewuste keuze gemaakt: “ik wil werken aan motoren die praten!”. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden in de WKK wereld bij MvO Energy Services: een collegiaal en enthousiast team! Ik leer elke dag en geen dag is hetzelfde. Als een motor weer voor het eerst aangaat na een reparatie of revisie, dat blijft mooi en geeft een goed gevoel.