Over ons

Gespecialiseerd in flexibele energieoplossingen

Alles over

MvO Energy Services

MvO Energy Services is gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van warmtekrachtinstallaties (WKK's) en andere flexibele energieoplossingen. Met trots bedienen we een diverse klantenkring, variërend van kleine tot grote ondernemingen. Onze toewijding aan kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid drijft ons om voortdurend te innoveren en onze klanten de best passende service te bieden. Ons gemotiveerde team zet zich in om samen het beste resultaat te behalen.

Een stukje geschiedenis van

MvO Energy Services

MvO Energy Services is in 2007 opgericht door Marcel van Oudheusden. Vanuit huis in Hoofddorp werkte hij als zelfstandige inbedrijfsteller van WKK’s. Na een aantal jaar als zelfstandige gewerkt te hebben maakte het bedrijf een aanzienlijke groei door. De eerste medewerkers werden aangenomen en het bedrijf groeide uit tot een volwaardig WKK onderhoudsbedrijf.

Vanaf 2015 is het bedrijf gevestigd op de Lakenblekerstaat in Aalsmeer op een mooie plek langs de N196. Ondertussen is het personeelsbestand flink gegroeid, met meerdere medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen.

 

Maak kennis met

Bij MvO Energy Services zijn we trots op ons team. Sinds Marcel van Oudheusden het bedrijf in 2007 startte, zijn we uitgegroeid tot een groep toegewijde medewerkers. Iedereen in ons team heeft zijn eigen sterke punten en ervaring, wat ons helpt om goed werk te leveren in veel verschillende gebieden.

Heeft u vragen over onze aanpak, service of onderhoudscontracten?

Wij staan voor u klaar.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.