MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Over ons

MvO Energy Services is in 2007 opgericht door Marcel van Oudheusden. Na een aantal jaren als zelfstandige gewerkt te hebben, maakte het bedrijf sinds 2011 een aanzienlijke groei door. Het team bestaat momenteel uit 15 medewerkers en is sinds 2015 gevestigd in een pand centraal gelegen aan de N196 in Aalsmeer.
Onze klanten komen uit diverse branches en variëren van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, waaronder kwekerijen, zwembaden, ziekenhuizen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en hotels. MvO Energy Services is actief in heel Nederland en heeft daarnaast projecten uitgevoerd in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Diverse merken WKK’s

Wij leveren diverse merken WKK’s, zowel nieuw als gebruikt, waaronder MTU, Jenbacher, M.A.N., Caterpillar, Waukesha en Deutz/MWM. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bio-WKK’s en stortgasmotoren. Door jarenlange ervaring met bio- en stortgasinstallaties zijn wij in staat om meer rendement uit uw installatie te halen.

Onderhoud WKK installatie

Voor wat betreft het onderhoud van uw WKK installatie, bieden wij u het complete pakket aan. Of u een (uitgebreid) servicecontract wilt of juist alles op regiebasis. Bij MvO Energy Services kunt u rekenen op de beste service! Ons vakkundige team heeft alle kennis in huis voor het oplossen van (complexe) storingen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met alle gangbare besturingen zoals onder andere, maar niet beperkt tot Comap, Terberg, Master Control en PLC’s. Ook voor het uitvoeren van generatorinspecties, elektrisch onderhoud en oliebemonstering bent u bij ons aan het juiste adres.