Onderhoud WKK besturing

Onderhoud WKK besturing

Wanneer u een WKK installatie heeft zult u gemerkt hebben dat hier een besturingssysteem op zit. Een goed functionerend besturingssysteem is cruciaal voor het gebruik van uw WKK installatie. Net zoals de installatie moet ook het besturingssysteem goed onderhouden worden. Doet u dit niet, kunt u voor onverwachte defecten komen te staan. Het regelmatig laten onderhouden is tevens een duurzame investering. Wanneer het systeem namelijk niet wordt onderhouden kan uw WKK installatie uitvallen. Als dit gebeurt zijn er grote en dus duurdere reparaties nodig om dit te herstellen.

Zoekt u een specialist voor het upgraden van een verouderd besturingssysteem of de ombouw van een nieuwe besturing? MvO Energy Services heeft alles in huis voor het beste resultaat.

Voordelen van goed onderhoud

Het uitvallen of niet meer naar behoren functioneren van een WKK installatie, kan het gevolg zijn van een verouderd, instabiel besturingssysteem. In dat geval kunt u ons inschakelen om het besturingssysteem te vervangen door een nieuwe, stabiele versie. Deze is uiteraard voorzien van de nieuwste technologie. U kunt het systeem dan op afstand besturen, monitoren en programmeren. Het voordeel is dat veel storingen op afstand zijn op te lossen en het actueel vermogen, draaiuren, motortemperatuur en veel andere informatie van afstand uitleesbaar zijn.

WKK besturing onderhoud door een specialist

Het onderhoud van een WKK besturing kunt het beste uitbesteden aan een specialist. Wij kunnen uw verouderde besturing upgraden naar de nieuwste technologie. Met een up-to-date besturingssysteem, wordt u actief geïnformeerd over de statussen en alarmen van uw WKK installatie. Dit kan bijvoorbeeld heel handig via een app op uw smartphone.

Er kunnen talloze functies in geprogrammeerd worden, zoals het beveiligen van diverse temperaturen en import/export vermogen. We kunnen er bijvoorbeeld alarmeringen inbouwen, die volledig automatisch worden geregeld. Een dergelijke WKK besturing is ook op afstand te besturen en uit te lezen.

MvO Energy Services levert tevens haar eigen besturingssysteem. Het systeem is geschikt voor de meeste motoren, tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op voor meer info over dit systeem.

Heeft u vragen over onze aanpak, service of onderhoudscontracten?

Wij staan voor u klaar.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.