Oplossingen op maat

Service:

oplossingen op maat

Voor de WKK ligt de toekomst bij H2 oftewel waterstof, waarbij waterstof wordt omgezet naar warmte en stroom. Op dit moment zijn de ontwikkelingen van een op waterstof draaiende WKK volop in beweging.

Wat is waterstof eigenlijk?

Waterstof (H2) is een geurloos en kleurloos gas. De productie van waterstof moeten we zelf realiseren. Dat gebeurt door water op te splitsen in waterstofgas en zuurstof.  

Volgens de Europese Commissie en het Nederlandse kabinet wordt waterstof het nieuwe duurzame gas. Waterstof is echter alleen maar duurzaam als het wordt gemaakt door duurzaam opgewekte elektriciteit.

Waarom voor MvO Energy Services kiezen?

Inzet monteurs

We zijn een jong en tóch zeer ervaren team, met een allesbehalve 9:00 – 17:00 mentaliteit. Hierdoor hebben onze klanten een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van hun installatie.

Kennis

Onze monteurs hebben veel kennis op het gebied van warmtekrachtinstallaties en alles wat daarbij komt kijken.

Eigen werkplaats / magazijn

In onze werkplaats kunnen we revisies en reparaties uitvoeren. Tevens is er ruimte voor opslag, zodat wij veel onderdelen van de WKK’s op voorraad hebben en zodoende onze klanten spoedig kunnen helpen.

Gereedschap

We beschikken over gereedschap voor alle merken en type motoren, evenals meetkoffers voor het perfect afstellen van (bio/stort)gas motoren.

Prijs

Doordat wij een bedrijf zijn met een lage overhead en goede contacten onderhouden met onze leveranciers, zijn wij in staat om zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Kwaliteit

MvO Energy Services staat garant voor kwaliteit. Doordat wij ten aller tijden gebruik maken van originele of gelijkwaardige producten kunnen wij garanderen dat de motoren optimaal functioneren.

Verzekering(en)

Wij kunnen de installaties, die wij onderhouden voor onze klanten, bij een verzekering onderbrengen. Denk dan aan bijvoorbeeld machinebreuk en brand. Onze onderhoudscontracten zijn door verzekeraars getoetst en goedgekeurd.

Keuren warmtekrachtinstallaties

Wij kunnen alle motoren laten keuren op bijvoorbeeld emissiewaarden. Deze zogeheten Visa Bees B keuringen zijn wettelijk verplicht voor eigenaren van een warmtekrachtinstallatie.

Heeft u vragen over onze aanpak, service of onderhoudscontracten?

Wij staan voor u klaar.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.