MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Rookgasreiniger

RookgasreinigersHet uitstoten van zo min mogelijk schadelijke stoffen is belangrijk voor zowel de leef- en werkomgeving als het milieu. De oplossing hiervoor kan een een rookreiniger zijn. MvO Energy Services zorgt ervoor dat uw WKK installatie voldoet aan de laatst gestelde eisen. Dit doen wij door aanpassingen te doen aan het motormanagement of door een rookgasreiniger/DENOx te plaatsen. Op deze manier worden de schadelijke uitstoot gassen omgezet in onschadelijke stoffen zoals stikstof (N2), koolstofdioxide (CO2), en water (H2O). WKK staat voor warmtekrachtkoppeling. Deze stoot vaak schadelijke stoffen uit wat de installatie van een rookgasafvoer en reiniging cruciaal maakt. Doet u dit niet, zal u schadelijke stoffen uit blijven stoten.

DENOx

DENOx betekent het verminderen van NOx, oftewel stikstofdioxide. Een DENOx installatie haalt via de katalysator het grootste deel van de stikstofoxiden uit de rookgassen. Hierdoor neemt de uitstoot van NOx af en bent u dus verantwoord bezig. Naast het plaatsen en installeren van een DENOx installatie zijn wij ook beschikbaar voor het onderhoud van uw installatie. Onderhoud aan een rookgasreiniger dient met precisie gedaan te worden. Wij bieden een compleet pakket of een uitgebreid servicecontract aan. Ook onderhoud op regiebasis is mogelijk. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om uw installatie goed te onderhouden en storingen snel op te lossen.

Emissie eisen

De overheid in Nederland begon in 2017 strengere eisen te stellen aan de luchtkwaliteit. Het doel hiervan was het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Door zo min mogelijk schadelijke stoffen uit te stoten verbetert u zowel uw werk- als leefomgeving. U kunt bij MvO Energy Services terecht om ervoor te zorgen dat uw WKK installatie aan deze gestelde eisen voldoet. Wij adviseren u graag over de nieuwste emissie eisen en op het gebied van rookgasreinigers.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het installeren of onderhouden van uw rookgasreiniger? Neem dan contact op met Martijn via martijn@mvoenergyservices.nl. U kunt ons ook bellen op +31 (0)297-769 164 of het contactformulier invullen.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!