MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK installatie

Een WKK installatie, oftewel een warmtekrachtkoppeling, heeft het opwekken van warmte en elektriciteit als functie. Dit gebeurd door middel van het verbranden van gas. Tijdens deze omzetting wordt bijna alle energie benut. Hierdoor is een warmtekrachtkoppeling efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk. WKK installaties zijn onder andere te verkrijgen in de volgende drie varianten:

De werking van een WKK installatie

WKK installatie MvOEr zit een motor in een warmtekrachtkoppeling die op aard-, bio-, of stortgas loopt. Deze drijft de generator aan, die zo elektriciteit produceert. Tijdens dit proces komt er ook warmte vrij. Deze warmte verwarmt andere ruimtes en wordt zo efficiënt benut. Hierdoor is een WKK installatie erg duurzaam, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Doordat de warmte kan worden gebruikt om andere ruimtes mee te verwarmen is een warmtekrachtkoppeling installatie ideaal voor grote gebouwen.

MvO Energy Services biedt kwaliteit WKK installaties aan

MvO Energy Services biedt zowel nieuwe als gebruikte warmtekrachtkoppeling installaties aan. U kunt bij ons een WKK installatie met serviceovereenkomst en verzekering, óf alles op regiebasis, aanschaffen. Wij leveren uitsluitend maatwerk! Enkele redenen om voor ons te kiezen voor de aanschaf van uw systeem:

  • Verkoop van topkwaliteit nieuwe en gebruikte WKK installaties;
  • Onderhoud op regie- of op contractbasis;
  • Snelle hulp bij storingen (geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit);
  • Ruime ervaring en kennis van WKK installaties;
  • Ervaring met de meest voorkomende besturingen en PLC’s;
  • Gecertificeerd personeel.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een warmtekrachtkoppeling?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een WKK installatie of heeft u hulp nodig met uw huidige systeem? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!