MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

WKK installaties

MvO Energy Services verkoopt zowel nieuwe als gebruikte WKK installaties en (originele) onderdelen. U kunt bij ons terecht voor drie varianten WKK installaties:

Wat is een WKK?

Warmtekrachtkoppeling op vrachtwagenEen WKK (warmtekrachtkoppeling) is in feite een energiecentrale. Door de verbranding van (bio)gas worden tegelijkertijd warmte en elektriciteit opgewekt, die u direct kunt gebruiken. Tijdens de omzetting wordt nagenoeg alle energie benut. Een WKK is daarom efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk.

Hoe werkt een WKK?

Een WKK installatie wordt aangedreven door een gasgestookte motor. De brandstof van een WKK is aardgas, biogas of stortgas. Via de koeling van de motoren en de rookgassen komt er warmte vrij. Deze warmte kan efficiënt worden benut voor de verwarming van bijvoorbeeld zwembaden, ziekenhuizen en in de glastuinbouw. Voor een uitgebreidere en meer technische uitleg over de werking van een WKK, kunt u hier klikken.

Waarom MvO Energy Services?

Heeft u interesse in WKK installaties, rookgasreinigers of dienstverlening op dit gebied? Kies dan voor de producten en diensten van MvO Energy Services. Wij onderscheiden ons door:

  • Ruime ervaring, met en kennis van alle (bio-)WKK’s.
  • Specialistische kennis van bio- en stortgasinstallaties.
  • Ervaring van meest voorkomende besturingen en PLC’s (Programmable Logic Controller / Programmeerbare Logische Eenheid).
  • Gecertificeerd personeel (o.a. MTU en Caterpillar).
  • Snelle constatering van de oorzaak van complexe storingen.

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in de producten of diensten van MvO Energy Services? Bel ons dan op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!