MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

Bio-WKK installatie

Een Bio-WKK (warmtekrachtkoppeling) is een verbrandingsmotor of energiecentrale, waarin warmte en elektriciteit worden opgewekt. Tijdens de omzetting gaat er niets verloren, een WKK installatie werkt efficiënt en is duurzaam. Bij een Bio-WKK draait de motor op organisch afval en/of mest.

Waste-to-energy

Waste-to-energy (WtE) of energy-from-waste (EfW) is het proces van het omzetten van energie in elektriciteit of warmte. Het opvangen en recyclen van energie zodat er niets verloren gaat en de energie voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

WKK installatieBouw en verkoop van Bio-WKK’s

MvO Energy Services verkoopt zowel nieuwe als gebruikte WKK installaties en (originele) onderdelen. Wij leveren en onderhouden WKK’s met een elektrisch vermogen van 25kWe tot 3000kWe. Voor ons actuele aanbod van warmtekracht installaties, neem contact op door ons te bellen op +31 (0)297-769 164.

MvO Energy Services bouwt zelf de bio-WKK’s in haar werkplaats. Wij zorgen ervoor dat er een besturing geplaatst wordt, welke automatisch de gashoeveelheid aanpast, zodra de gaskwaliteit verandert. Daarnaast heeft MvO Energy Services het juiste meetgereedschap om de gaskwaliteit te meten en de motoren volgens de geldende normen af te stellen.

Onderhoud WKK installatie

Het onderhouden van bio-WKK’s vergt meer kennis en inspanning dan een WKK op aardgas. MvO Energy Services heeft jarenlange ervaring met bio- en stortgasinstallaties. Onze specialisten zorgen dat u meer rendement behaalt uit uw installatie. Dit resulteert in een hogere beschikbaarheid, minder storingen en dus meer draaiuren! Qua service kunt u op ons rekenen. Wij zijn uw partner voor revisies, storingen, onderhoud, SCIOS keuringen en generator inspecties. Er is ruime ervaring met alle type en merken gasmotoren (Jenbacher, MTU, Caterpillar, MAN, Waukesha, etc.) en generatoren (Stamford, etc.). Wij bieden ook uitgebreide oliebemonstering, gasmetingen en het afstellen van uw motor volgens de geldende normen.

Olie analyses

Olie analyses zijn essentieel voor biogasmotoren. Door regelmatig oliemonsters te nemen, is het mogelijk om de conditie van de motor goed in de gaten te houden en schades te voorkomen. Ook bij uitgebreide oliebemonstering kunnen wij u ondersteunen en advies geven, neem daarvoor contact op.

Voor wie werken wij?

Wij zijn werkzaam voor kleine bedrijven en grote ondernemingen in diverse branches. Zowel glastuinbouw, ziekenhuizen, zorginstellingen, horeca gelegenheden, afvalverwerkingsbedrijven, rioolwaterzuiveringen en zwembaden behoren tot ons klantenbestand.

Meer weten over een bio-WKK?

Heeft u interesse in een bio-WKK installatie of één van onze andere diensten, zoals het inkopen van een nieuwe of gebruikte WKK? Door jarenlange ervaring met bio- en stortgasinstallaties zijn wij in staat hier meer rendement uit te halen. Bel ons gerust op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij helpen u dan graag verder.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!