MvO Energy Services
Welkom bij MvO Energy Services
MvO Energy Services biedt totaaloplossingen op het gebied van warmtekrachtinstallaties

MTU

MvO Energy Services is groot leverancier van WKK installaties en biedt dan ook een breed aantal merken, waaronder MTU. Onder het assortiment dat wij bieden vallen diverse productvarianten die ieder op een ander soort brandstof werken. Mede daardoor bieden wij een compleet assortiment producten dat geschikt is voor diverse branches (ziekenhuizen, zwembaden, glastuinbouw etc.). MTU is een van de gerenommeerde WKK-merken en ons gecertificeerde personeel weet hier op de juiste manier mee om te gaan. Bent u op zoek naar een WKK van hoge kwaliteit en een duurzame energiebron? MTU kan u daar als geen ander merk in voorzien!

Werking van een MTU Warmtekrachtkoppeling

De WKK, ook wel cogeneratie genoemd, is een revolutionaire energiebron die niet alleen elektriciteit, maar ook warmte opwekt. Aangedreven door een gasgestookte motor die werkt op aardgas, biogas of stortgas, wordt alle energie ergens voor gebruikt en wordt er niets verspild. Zo komt er warmte vrij wanneer de motor en generator draaien en wordt deze warmte gebruikt om andere ruimtes te verwarmen. Een WKK van MTU levert u daardoor onder meer de volgende voordelen op:

WKK installatie Amsterdam
  • Verlaging van de energiekosten met maar liefst 30%;
  • Vermindering energieverbruik en uitstoot;
  • Terugverdientijd is drie tot vijf jaar;
  • Helpt u bij naleving van regelgeving (maximale CO2 uitstoot bijvoorbeeld).

De MTU WKK is ontworpen met de achterliggende gedachte om een alternatieve energiebron te ontwikkelen die bedrijven controle geeft over energie. Het is veilig en eenvoudig te beheren, daarnaast biedt het realtime inzicht in uw persoonlijke gebruik. Door de unieke werking van een WKK maakt u efficiënt gebruik van energie en vermindert u de CO2-uitstoot. Of te wel, een extreem duurzame oplossing om tegelijkertijd warmte en elektriciteit op te wekken!

Service die alleen MvO Energy Services u kan bieden

MvO Energy Services beschikt over een team van vakkundige medewerkers die MTU gecertificeerd zijn en u daarom enkel de beste service verlenen. Het steeds groeiende bedrijf heeft inmiddels een groot aantal klanten welkom mogen heten. Wij bieden diverse mogelijkheden m.b.t. het onderhoud van een WKK installatie, wat op zijn tijd nodig is indien u de kwaliteit van uw WKK installatie hoog wilt houden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en vertellen u graag meer over een WKK onderhoudscontract voor het merk MTU!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u vragen heeft beantwoorden wij deze graag. Bel ons op +31 (0)297-769 164 of stuur een mail naar info@mvoenergyservices.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en kijken uit naar een duurzame samenwerking!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!